NOVOSTI

VESTI

Da je preduzetnica biti lako, preduzetnica bi bio svako!

Ankete i statistike kažu, a mi u klubu Biznis na štiklama iz iskustva možemo da potvrdimo da danas, biti preduzetnica, pogotovo preduzetnica na ovim prostorima uopšte nije lako.

Opširnije...

Samohrano roditeljstvo: Kada je najbolji momenat za novog partnera?

Roditeljstvo možemo da svrstamo u top kategoriju nepoznatog putovanja: koliko god pokušale da se pripremimo i saznamo najviše dostupnih informacija, da upamtimo što više saveta - niko nam ne daje sertifikat, jer kurs ne postoji. Nikakav. Ni ubrzani.

Opširnije...

Delić atmosfere sa Bebećih Izazova, događaja u organizaciji kluba Biznis na štiklama i Bio Save kompanije

U subotu, 16. marta u novosadskom Hotelu Park održano je besplatno predavanje Bebeći Izazovi, na kojem su se buduće mame, ali i tate čije brojno prisustvo moramo da pohvalimo, bliže informisali o svemu onome što ih čeka u roditeljstvu - najlepšoj životnoj ulozi i avanturi!
Opširnije...

Šta bi sve „Jovanka i Ognjenka“ trebalo da znaju o digitalnom marketingu?

Mikro i mala preduzeća u Srbiji su u procvatu. Sve više, a najviše iz nužde, ljudi se odlučuju da uplove u preduzetničke vode. Ideja ne nedostaje, izvori i uslovi finansiranja su iz godine u godinu bar za nijansu pristupačniji, a na godišnjem nivou pojavi se pregršt novih proizvoda i usluga.

Međutim, u digitalnom dobu u kojem živimo, jedno je kreirati proizvod ili uslugu, a potpuno “drugi par čarapa” je pozicionirati preduzeće na tržištu i pronaći put do potencijalnih kupaca.

Opširnije...

ISTAKNUTO DEŠAVANJE

Kalendar događaja

Mart   2019
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pratite nas na društvenim mrežama:

prostor

Iznajmite vrlo lep i prijatan prostor za vaša predavanja i radionice! Nalazi se u samom centru Novog Sada, a kapacitet sale je 40 mesta.

prostor

Prelistajte novi broj magazina Biznis na štiklama...Subscribe

Budite u toku. Prijavite se na naš newsletter!