NOVOSTI

VESTI

Podrška malim biznisima koja nas nikada neće koštati ni dinara!

Lidl, ili „Linda“, kako vam već drago, dođe u Srbiju i svi pohrlimo ka pilićima koji su ko zna koliko meseci trunuli po hladnjačama. Ikea dođe u Srbiju i svi potrčimo da kupimo komad nameštaja koji će nam pružiti taj neverovatni „Hygge“ osećaj. Pandora dođe u Srbiju i svi se kitimo kao božićne jelke. Neki tamo „lajf kouč“ je došao u Srbiju i svi požurimo na događaj kao prave ovce za šišanje!

Opširnije...

Delić atmosfere sa Bebećih Izazova, događaja u organizaciji kluba Biznis na štiklama i Bio Save kompanije

U subotu, 16. marta u novosadskom Hotelu Park održano je besplatno predavanje Bebeći Izazovi, na kojem su se buduće mame, ali i tate čije brojno prisustvo moramo da pohvalimo, bliže informisali o svemu onome što ih čeka u roditeljstvu - najlepšoj životnoj ulozi i avanturi!
Opširnije...

Da je preduzetnica biti lako, preduzetnica bi bio svako!

Ankete i statistike kažu, a mi u klubu Biznis na štiklama iz iskustva možemo da potvrdimo da danas, biti preduzetnica, pogotovo preduzetnica na ovim prostorima uopšte nije lako.

Opširnije...

Samohrano roditeljstvo: Kada je najbolji momenat za novog partnera?

Roditeljstvo možemo da svrstamo u top kategoriju nepoznatog putovanja: koliko god pokušale da se pripremimo i saznamo najviše dostupnih informacija, da upamtimo što više saveta - niko nam ne daje sertifikat, jer kurs ne postoji. Nikakav. Ni ubrzani.

Opširnije...

ISTAKNUTO DEŠAVANJE

Kalendar događaja

Maj   2019
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Pratite nas na društvenim mrežama:

prostor

Iznajmite vrlo lep i prijatan prostor za vaša predavanja i radionice! Nalazi se u samom centru Novog Sada, a kapacitet sale je 40 mesta.

prostor

Prelistajte novi broj magazina Biznis na štiklama...Subscribe

Budite u toku. Prijavite se na naš newsletter!