Kuća Znanja


Svojim jedinstvenim programom Kuća znanja želi da stvori najbolje uslove za stvaralaštvo deteta u vreme pre i posle škole. Kao partner porodici u vaspitanju i obrazovnju dece Kuća znanja vodi računa o celokupnoj organizaciji slobodnog vremena i izradi školskih obaveza van škole.

Uz stručan i kreativan kadar Kuća znanja pruža uslove prilagođene individualnom razvoju deteta u osnovnoškolskom periodu. Posebnim pristupom detetu Kuća znanja doprinosi poboljšanju kvaliteta njegovog rada i ličnog razvoja u socijalnom okruženju.

Ramona Ručnov

U vremenu u kojem živimo pregalaštvo u obrazovanju je posebno dragoceno, budući da životu daje smisao i svakodnevicu čini vrednijom. KUĆA ZNANJA nastala je kao odgovor na posebnu potrebu zaposlenih roditelja, da svoju decu predaju u sigurne ruke profesionalaca, koji će u potpunosti biti partner porodici u vaspitanju i obrazovanju dece od 7 do 15 godina.

KUĆA ZNANJA je koncipirana kao mesto za decu osnovce, gde na kreativan način mogu da ispune svoje vreme pre i posle škole! Mesto ispunjeno pažnjom, kreativnim radom i veselom grajom!
Deca se igraju, uče jezike, kreiraju mape uma, slikaju, pevaju…

Naš moto je kreativno dete!

Detetu je potrebna podrška za jedan mali korak, koji daje veliki učinak u stvaralaštvu.

Probuditi kreativni moment kod deteta, probuditi emocije, koje će poneti svu složenost stvaralaštva, pronaći motiv na putu do uspeha - jesu načela rada tima profesionalaca zaposlenih u KUĆI ZNANJA.

Za roditelje spremne da ulažu u obrazovanje svoje dece!

Za sve one koji shvataju značaj obrazovanja!

 

Dobro došli!Naši kontakt podaci su:

 

Krunska 40, Vračar, Beograd

+381 60 34 56 309
+381 11 32 37 267

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pratite nas na društvenim mrežama:
 

prostor

Prelistajte novi broj magazina Biznis na štiklama...Subscribe

Budite u toku. Prijavite se na naš newsletter!