Organizator poslovnih događaja, Vlasnica licence za Business Café Slovenija, Inspiracijski kreator novih projekata i brandova, Suosnivačica 500 preduzetnica

Jedna osoba, a mnogo mogučnosti.

Zori je preduzetnica, stvara nove prilike i gradi mostove između nepovezanih putova. Vaš brand je njena inspiracija i rado će vas odvesti u svijet prepoznavnosti i uspjeha.

Ona je utelešenje inspiracije. Gdje su drugi odustali, ona tek počinje. Zašto? Nekako joj uvijek uspije zadubiti se u osobu koja treba nju i njezin savjet. Predvidi određene situacije, naročito zbog iskustva na svim područjima i tako posledično zna kako rešiti stvari i situacije.

Njezin nastup često iznenadi, jer će vjerojatno potvrditi i reći ono što ste duboko u sebi željeli, a niste mislili da je moguće realizirati, dok vam ne pokaže put.

Nekonvencionalna ali vrlo inovativna i uspješna u svom području.

Sreća u životu je to, da pri stvaranju dobroga, se susreče sa dobrim i vrlo posebnim ljudima, koji joj pomažu pri razvoju, rastu i uspjehu.

Volite ljude, ne imajte svih za vašu konkurenciju, povežite se sa njima tako je jednostavnije izgraditi i realizirati svoje ideje i vizije.