Indira Popadić je sertifikovani poslovni konsultant, doktorant Tehničkog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, smer inženjerski menadžment.

Uz formalno obrazovanje dugi niz godina edukovala se i usavršavala u ličnom i profesionalnom smislu. Poseduje dvadesetogodišnje iskustvo u preduzetništvu malih i srednjih preduzeća. Pored komercijalnih obavljala je i funkciju trenera, mentora i “coacha“ prodavaca i radila na razvoju prodajnih timova kroz modularne edukacije-počev od osnove prodaje i prodajnog ciklusa, preko komunikacije i pregovaranja, do modelovanja uspešnih prodavaca i razvoja strategije prodaje i brenda.

Uže oblasti stručnosti –operativni i strategijski menadžment,analize poslovanja , treninzi i radionice za preduzetnike,unapređenje poslovanja, povećanje prodaje,vođenje tima i personalni konsalting. Autor interaktivnog priručnika za preduzetnike i one koji to žele postati “Uzmte život u svoje ruke”, koji govori o neophodnim koracima koje moramo preći od ideje do realizacije svakog projekta.

Priručnik je podržan od strane Udruženja poslovnih žena Srbije i Privredne Komore Srbije.

Moja misija i cilj mog posla je da inspiriram preduzetnike, da ulože u svoj lični rast i razvoj kako bi stekli dodatne veštine i znanja, te kroz proveren recept korak po korak ostvarili svoj lični i profesionalni cilj i uspeh.

Majka je Aleksandra i Olivere.