Nova radionica „START SMART – Kako da 2018. bude moja najbolja godina?“

Zbog velikog interesovanja, Klub “Biznis na štiklama” poziva Vas na još jednu radionicu Indire Popadić, pod nazivom “START SMART – Kako da 2018. bude moja najbolja godina?”

„START SMART – Kako da 2018. bude moja najbolja godina?“

Klub “Biznis na štiklama” poziva Vas na radionicu Indire Popadić, pod nazivom “START SMART – Kako da 2018. bude moja najbolja godina?”

„Biznis planer uspešne žene“

Udruženje za promociju zdravog života „Natura Vita“ nudi vam, preko svog Biznis kluba, „Biznis planer uspešne žene“ Indire Popadić.

Predavanje „Izazovi dolaska novog člana porodice“

Udruženje za promociju zdravog života „Natura Vita“ organizuje predavanje na temu “Izazovi dolaska novog člana porodice“. Predavanje će se održati 04. novembra 2017. godine, u novosadskom hotelu Prezident, Futoška 109, sa početkom u 11:00h.

Klub “Biznis na štiklama”

Klub “Biznis na štiklama” udruženja “Natura Vita” nudi razne pogodnosti za svoje članove: konsultacije i savetovanje oko primena poreskih zakona, otvaranja firmi, popusti na radionice i konferencije u našoj i organizaciji naših partnera i još mnogo toga.

Radionica “7 koraka od ideje do realizacije uspešnog biznisa”

Leto se bliži kraju i vreme je za nove poslovne pobede. Nadamo se da ste se napunili pozitivnom energijom i da ste spremni 🙂

Kako bismo ovu novu poslovnu sezonu započeli na najbolji mogući način, Indira Popadić je odlučila da je vreme za novi ciklus radionica za preduzetnike i one koji to žele da postanu.