Monton

MONTON ANDMORE ZA KOSMOPOLITSKI STIL

Monton AndMore konceptualna radnja objedinjuje tri svetski poznata brenda, Bastion, Monton i Mosaic, prepoznatljiva po svom kvalitetu i koraku koji drže sa poslednjim modnim trendovima. Njihov cilj, pri kreiranju novih kolekcija, jeste kvalitet, udobnost, atraktivnost i aktuelnost, što iz sezone u sezonu rezultira sjajnim novim modelima za svačiji stil.

Monton nudi trendi i kosmopolitski, formalni gradski izgled za samopouzdane muškarace i žene. Namenjen je pobornicima brzog životnog stila koji se usuđuju da budu neobični i razigrani. Za sve one koji vrednuju kvalitetan modni brend Monton tumači globalne modne trendove na svoj jedinstveni način.

Mozaic je brend elegantnih vanvremenskih kolekcija, namenjen muškarcima i ženama urbanog životnog stila. Ugledni i savremeni su ključne reči koje ga opisuju. Pažljivo odabrane boje, tkanine i detalji idu ruku pod ruku s najnovijim trendovima, a trajno moderni krojevi, omogućavaju kombinovanje novih odevnih varijanti sa već postojećim, ali i sa kolekcijama budućih sezona.

Bastion kolekcije namenjene su ženama koje cene eleganciju i kvalitet. Stil kolekcije je prvenstveno formalni, sa jasnim naglaskom na svečano. Odlikuju je ženstvene tkanine i krojevi, savršeno osmišljeni za žene sa oblinama koje žele da istaknu svoju figuru. Jedinstveni Bastion pečat dodat je kombinovanjem veličanstvenih detalja sa uzbudljivim dezenima.

Širok asortiman i jedninstvene linije sva tri brenda će i ovog proleća svakoj ženi i muškarcu omogućiti da se obuče za priliku po izboru i u skladu sa ličnim stilom. U Monton AndMore garderobi osećaćete se posebno, moderno i zadovoljno.

Kontakt:
Posetite nas u Novom Sadu
Bulevar Oslobodjenja 79
Tel:+381 21 300 45 10
Radno vreme:
Ponedeljak –Petak: 9.00 č –21.00č
Subota: 9.00č – 19.00č
Nedelja: neradna

www.victoriaelegance.rs